Over-ons

In 2011 begon Wendy met haar marktkraam deel te nemen aan de avond- en dag markten in heel België. Ze stond al snel bekend om haar betaalbare kwalitatieve producten. Ze bouwde een grote klantenkring op en veel van deze klanten vonden het spijtig dat  zij maar 1 a 2 keer per jaar bij haar op de markt konden kopen. Daarom richtte zij in 2014 een website op zodat de klanten haar en haar producten steeds konden vinden. Tegelijkertijd richtte zij de firma exclusieve.be op. In 2015 startte zij ook met haar webwinkel, zodat haar klanten steeds en overal haar producten konden kopen. Door de jaren heen kreeg Wendy het steeds drukker en daardoor kwam haar man Patrick en dochter Esther haar team versterken.

De firma Exclusieve.be staat bekend voor kwalitatieve en betaalbare producten. Zij beschikt over een uitgebreide collectie juwelen en modeaccessoires zoals handtassen, sjaals, mutsen, kledingstukken en zoveel meer. Ook staat de firma exclusieve.be bekend om haar geweldige service, verzorgde verzendingen en steeds een korte leveringstermijn.

Kortom de firma exclusieve.be is de ideale partner om uw juwelen en modeaccessoires te kopen. En tevens zijn exclusieve.be haar producten geïnspireerd op de laatste nieuwe modetrends.